Search for at
Security Code:
Security Code 
Type Security Code:
EVO CMS Advanced Search
 
 
Recent Topics
Latest Site News   Next 5 >>
Forum Author Replies Last Post
fixed  Frage nach JavaScript aktiv oder nicht? Fixes & Patches 2.1.x Guest 8 30 Mar 2013
GuestView latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Lost Password Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 0 21 Feb 2012
chiroptera View latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Forums ACP - FAQ Admin Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 1 27 Oct 2011
chiroptera View latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Forums Attachment Image Resize Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 0 26 Oct 2011
chiroptera View latest post
Important  [INFO] evo-mods service started News & Informationen chiroptera 2 24 Oct 2011
chiroptera View latest post
Recent Topics   Next 15 >>
Forum Author Replies Last Post
Important  Wünsch Dir was für die 2.1.1 EVO-CMS 2.x.x Guest 125 11 Nov 2013
mglobig View latest post
Important  Website Awards Eure Webseiten chiroptera 42 01 Aug 2013
GuestView latest post
Achtung  EVO Maps does not work any longer Fehlermeldungen chiroptera 0 06 Mar 2012
chiroptera View latest post
Idea  Webhoster Testseite Webhosting Thorm 16 16 Nov 2011
Hepher View latest post
Important  USA: nuke-evolution --> evolution-xtreme // EVO-German EVO-CMS 2.x.x kaikiste_NEU 9 13 Jun 2014
GuestView latest post
No icon  Gruppenbefugnisse Fehlermeldungen 2.1.0 Maiki 0 09 Dec 2013
Maiki View latest post
No icon  Wie ein Fels... ChitChat Anna 2 19 Nov 2013
GuestView latest post
No icon  Schwerer Fehler bei der Installation Fragen & Hilfe vor der Installation 2.1.x mglobig 2 09 Nov 2013
mglobig View latest post
No icon  Adminpasswort vergessen Support German Community Second 5 27 Sep 2013
Second View latest post
No icon  PHP Version 5.4.4-14+deb7u2 Fehlermeldungen 2.1.0 Maiki 10 26 Jul 2013
GuestView latest post
solved  Forum - Anzeige zuletzt bearbeitet Fehlermeldungen 2.1.0 Anna 18 12 May 2013
Anna View latest post
No icon  Ein frohes Weihnachtsfest 2011 & Wünsche ChitChat Guest 12 24 Dec 2012
nedkelly View latest post
No icon  Benutzerbefugnisse Fehlermeldungen 2.1.0 Maiki 15 17 Oct 2012
Maiki View latest post
No icon  Fehlermeldung Forum-Admin Dateitypen Fehlermeldungen 2.1.0 Entenmann 1 04 Sep 2012
gorgolion View latest post
2nd level support  mimetype.php on line 119 mimetype.php on line 121 Support German Community pd35 3 30 Jul 2012
GuestView latest post
 

 
userinfoblock
 Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
View previous topic :: View next topic  
Author Message
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 21 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: under work userinfoblock

Guten Tag
ich habe eine problem mit evo RC3 die userinfoblock had alles mal 3 (so 3mahl image ,3 mahl online, etc etc

Please login to see this link
Get registered or Log in
 


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Thorm
Support Expert
Support Expert



Joined: 24-Nov-2007
Posts: 1251
Location: Eschwege
Offline
Post Posted:
 21 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

beest1968 wrote (View Post):
Guten Tag
ich habe eine problem mit evo RC3 die userinfoblock had alles mal 3 (so 3mahl image ,3 mahl online, etc etc

Please login to see this link
Get registered or Log in


Das bedeutet aber nicht, das du dies auch so 3mal hier posten musst.  :)

Mal mit dem Chromo Theme probiert, ob dieses mit dem Theme auch auftritt ?  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Recycler
New
New



Joined: 18-Jun-2009
Posts: 2
 
Offline
Post Posted:
 22 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

I assume this is in regard to multiple items in the userinfoblock.

I am having the same problem, I have 2 of anything that I put into the block.  Is the response above this a fix?  I'm sorry but I can't read German.

Thanks,
Phil  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 22 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

ich habe das probiert aber das problem ist nog dar


es speit mich das ich 3 mahl gepost habt mijn pc hatte probleme  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Thorm
Support Expert
Support Expert



Joined: 24-Nov-2007
Posts: 1251
Location: Eschwege
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: solved Re: userinfoblock

Hast du ein Update durchgeführt, von einer älteren Version auf eine neue ?  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest
 





 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

Ich dachte das Problem hätte sich gelöst - dieser Fehler trat in Wirklichkeit mehrfach auf. Seit der Veröffentlichung der RC3 konnte ich das nicht mehr nachvollziehen. Jetzt muss ich aber auch zugeben, dass ich eine neue Installation, immer mit der Version aus dem SVN mache und nicht mehr mit der reinen RC3 REV 463. Sollte das irgendwie ein Providerproblem darstellen? Ansonsten kann ich mir nur vorstellen, das über eine Installation ein Update installiert wurde - wie erwähnt - aber dann sollte vorerst helfen, die temp.-Tabellen in der DB zu löschen (ist noch so eine Sache im Installer, dass er diese doppelt anlegt) - und dann im FF oder IE die Cookies und den Cache richtig zu löschen. Bei meinen Testinstallation - auch Updates mit dem Installer - konnte ich das heuer nicht mehr nachvollziehen!  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Recycler
New
New



Joined: 18-Jun-2009
Posts: 2
 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

Thanks Kiste0406!

I found in the table evo_evo_userinfo there was 2 of everything.  I removed the second set of rows and this solved my problem.

I don't know how this hapened.  I just installed the RC3 for the first time and this was broken.  

Thanks,
Recycler  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

ich habe hier mijn evo_evo_userinfo  was is dan das problem

ALTER TABLE `evo_evo_userinfo` CHANGE `id` `id` TINYINT( 3 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
CHANGE `active` `active` TINYINT( 1 ) NOT NULL DEFAULT '0',
CHANGE `filename` `filename` VARCHAR( 25 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL ,
CHANGE `image` `image` VARCHAR( 255 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL ,
CHANGE `name` `name` VARCHAR( 25 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL ,
CHANGE `position` `position` INT( 10 ) NOT NULL DEFAULT '0'

aber wie must ich dan das problem haben kan es hier nicht vinden  


 


Last edited by beest1968 on 23 Jun 2009; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
chiroptera
Administrator
Administrator



Joined: 15-Feb-2006
Posts: 7808
Location: Berlin
Offline
EVO Version: 2.1.0 Developer
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

Schau mal in die Datenbanktabelle evo_evo_userinfo mit z.B. phpMyAdmin und lösche die doppelten Einträge direkt in der Datenbank, wie es Recycler gemacht hat - das sollte Dein Problem beheben.

Gruß
chiroptera  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

ich habe nur das was ich gepost habe in meine evo_evo_userinfo stehen  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Thorm
Support Expert
Support Expert



Joined: 24-Nov-2007
Posts: 1251
Location: Eschwege
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

In der Datenbankl sind _temp Einträge vorhanden, siehe Bild.

Diese dann komplett löschen.  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

ich habe keine temp in meine database  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Thorm
Support Expert
Support Expert



Joined: 24-Nov-2007
Posts: 1251
Location: Eschwege
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

chiroptera wrote (View Post):
Schau mal in die Datenbanktabelle evo_evo_userinfo mit z.B. phpMyAdmin und lösche die doppelten Einträge direkt in der Datenbank, wie es Recycler gemacht hat - das sollte Dein Problem beheben.

Gruß
chiroptera


Dies nachgeschaut in der Datenbank ?  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
brouhon
Guest





 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

err jetzt muss ich wohl mein holländisch auspacken was

@beest 1968
Hallo
als ik dit goed begrijp heb je dus in de userinfoblock  drie keer onderelkaar
hetzelfde ? nou dat is heel eenvoudig op te lossen
darr moet je in phpmyadmin
de tabel evo_evo_userinfo in de struktuuraansicht openen
die zou er dan zo moeten uitzien

Please login to see this image.
Get registered or Log in


en ik denk dat daar 3 keer hetzelfde instaat
daar moet je dan effe die wissen die teveel zijn dat is alles

c ya ferdi Grinsen  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
beest1968
New
New



Joined: 02-May-2009
Posts: 6
 
Offline
Post Posted:
 23 Jun 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: userinfoblock

brouhon heel hartelijk bedankt voor je hulp het probleem is hiermee opgelost

groetjes dirk  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:  
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
EVO CMS Forum Index -> Support German Community Time synchronized with the forum server time
 Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum