Search for at
Security Code:
Security Code 
Type Security Code:
EVO CMS Advanced Search
 
 
Recent Topics
Latest Site News << Previous 5  Next 5 >>
Forum Author Replies Last Post
Important  Unterstützung für Dokumentation im Wiki gesucht News & Informationen chiroptera 19 26 Oct 2008
GuestView latest post
No icon  Automatisches Upgrade von Nuke-Platinum auf 2.1.0 möglich News & Informationen ReOrGaNiSaTiOn 1 22 Sep 2008
maestro View latest post
fixed  Google Analytics - wichtiger Hinweis für deutsche Benutzer News & Informationen ReOrGaNiSaTiOn 5 15 Sep 2008
Spiders View latest post
Idea  UTF-8 und Error 500 -> evo.htaccess Fixes & Patches 2.1.x ReOrGaNiSaTiOn 0 04 Sep 2008
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
under work  Kostenlos ud Download News & Informationen andre2005 2 02 Sep 2008
andre2005 View latest post
Recent Topics << Previous 15  Next 15 >>
Forum Author Replies Last Post
Oooh !  chromo theme Support German Community SLiCK_303 18 01 Sep 2008
bjarbj78 View latest post
Achtung  Found more. Support German Community Eyecu 2 01 Sep 2008
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
under work  downloads module english language Support German Community SLiCK_303 1 01 Sep 2008
chiroptera View latest post
Achtung  testadmin Support German Community SLiCK_303 5 01 Sep 2008
Eyecu View latest post
under work  Chromo Theme and IE Fehlermeldungen 2.1.0 RC bjarbj78 4 01 Sep 2008
Spiders View latest post
under work  Problems logging in after install Support German Community sniperkiller 9 01 Sep 2008
SgtLegend View latest post
solved in Bug Tracker  Modul: Evo-Credits Fehlermeldungen 2.1.0 RC Guest 3 01 Sep 2008
GuestView latest post
Achtung  Text statt Icon im Forum ACP Fehlermeldungen 2.1.0 RC Thorm 10 01 Sep 2008
GuestView latest post
under work  User gelöscht - nur optischer "Fehler" Fehlermeldungen 2.1.0 RC Rumpel 3 31 Aug 2008
Rumpel View latest post
under work  EVO 2.1.0 / 24 Besucher und alles verschiebt sich Themes Tidus 4 31 Aug 2008
drigon View latest post
No icon  leeres Modul für Version 2.1 Module TODIMO 3 31 Aug 2008
TODIMO View latest post
No icon  Downloadmodul Fehlermeldungen 2.1.0 RC steini 3 31 Aug 2008
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
under work  Videos in Postings Fehlermeldungen 2.1.0 RC Thorm 2 31 Aug 2008
Thorm View latest post
under work  hab mal wieder ein problem Fehlermeldungen 2.1.0 RC Anould 1 31 Aug 2008
Thorm View latest post
Snif !  Fehlermeldung im Hauptbereich Fehlermeldungen 1.02.GER Dorena 1 31 Aug 2008
ZeroQL View latest post
 

 
Problems logging in after install
 
 
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sniperkiller
New
New



Joined: 28-Aug-2007
Posts: 7
 
Offline
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: under work Problems logging in after install

The install worked perfectly but when I try to login, it just refreshes the page. I type in the secrurity code properly so I dont understand.  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 38
Location: Australia
Offline
EVO Version: Nuke Evo Xtreme 2.0.7 v2
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

after you installed it did you change the domain for it or anything??  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Buggi
EVO Super User
EVO Super User



Joined: 06-Jun-2007
Posts: 304
 
Offline
EVO Version: 2.0.7 us
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

@Sniperkiller

can you provide us with some more informations
such as:

are you talking about the first login after the install?
Root or sub domain/Folder install?
did you got warnings in your install (step2) for example: Register Globals, Open Basedir, Mod Rewrite?

do you have the logfile from the install? it`s locatet in the Folder install/log/install.txt

cheers Buggi  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sniperkiller
New
New



Joined: 28-Aug-2007
Posts: 7
 
Offline
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

are you talking about the first login after the install?  Yes
Root or sub domain/Folder install? Sub/ domain
did you got warnings in your install (step2) for example: Register Globals, Open Basedir, Mod Rewrite?  You can not use Lazy Google Tab, because "mod_rewrite" is disabled in your system
is the only error I get in step 2

do you have the logfile from the install? it`s locatet in the Folder install/log/install.txt

Please login to see this link
Get registered or Log in
 


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Buggi
EVO Super User
EVO Super User



Joined: 06-Jun-2007
Posts: 304
 
Offline
EVO Version: 2.0.7 us
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

That seems to be normal to me and should work.

On the steps where you can entry your path for cookies etc.did you made any changes or did you use the default entries?

can you check the table evo_bbconfig for those settings, perhaps a misconfiguration in your cookie/path settings are possible!?

cheers Buggi  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 38
Location: Australia
Offline
EVO Version: Nuke Evo Xtreme 2.0.7 v2
Post Posted:
 30 Aug 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

If you are running it on a Sub Domain did you start and complete the install using the sub domain or did you change it to a sub domain after the install  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
sniperkiller
New
New



Joined: 28-Aug-2007
Posts: 7
 
Offline
Post Posted:
 01 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

Code:
Full Texts     config_name    config_value
   Edit    Delete    config_id    1
   Edit    Delete    board_disable    0
   Edit    Delete    board_disable_adminview    0
   Edit    Delete    board_disable_msg    The board is currently disabled...
   Edit    Delete    sitename    My Site
   Edit    Delete    site_desc    This is my Site
   Edit    Delete    cookie_name    nukeevo
   Edit    Delete    cookie_path    /betaevo
   Edit    Delete    cookie_domain    www.codresource.com/betaevo
   Edit    Delete    cookie_secure    0
   Edit    Delete    session_length    3600
   Edit    Delete    allow_html    1
   Edit    Delete    allow_html_tags    b,i,u,pre, span, style
   Edit    Delete    allow_bbcode    1
   Edit    Delete    allow_smilies    1
   Edit    Delete    allow_sig    1
   Edit    Delete    allow_namechange    0
   Edit    Delete    allow_theme_create    0
   Edit    Delete    allow_avatar_local    1
   Edit    Delete    allow_avatar_remote    0
   Edit    Delete    allow_avatar_upload    0
   Edit    Delete    override_user_style    1
   Edit    Delete    posts_per_page    10
   Edit    Delete    topics_per_page    10
   Edit    Delete    hot_threshold    25
   Edit    Delete    max_poll_options    10
   Edit    Delete    max_sig_chars    255
   Edit    Delete    max_smilies    15
   Edit    Delete    max_inbox_privmsgs    100
   Edit    Delete    max_sentbox_privmsgs    100


Thats what I have set  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 38
Location: Australia
Offline
EVO Version: Nuke Evo Xtreme 2.0.7 v2
Post Posted:
 01 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

You have your cookies setup incorrectly

Change
Quote:
  Edit    Delete    cookie_name    nukeevo
  Edit    Delete    cookie_path    /betaevo
  Edit    Delete    cookie_domain    www.codresource.com/betaevo


TO

Quote:
  Edit    Delete    cookie_name    codresource
  Edit    Delete    cookie_path    /betaevo
  Edit    Delete    cookie_domain    .codresource.com
 


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
sniperkiller
New
New



Joined: 28-Aug-2007
Posts: 7
 
Offline
Post Posted:
 01 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

That worked. Thanks so much Grinsen  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 38
Location: Australia
Offline
EVO Version: Nuke Evo Xtreme 2.0.7 v2
Post Posted:
 01 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Problems logging in after install

No Problem wink  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:  
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
EVO CMS Forum Index -> Support German Community Time synchronized with the forum server time
 
Page 1 of 1


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum