Search for at
Security Code:
Security Code 
Type Security Code:
EVO CMS Advanced Search
 
 
Recent Topics
Latest Site News   Next 5 >>
Forum Author Replies Last Post
fixed  Frage nach JavaScript aktiv oder nicht? Fixes & Patches 2.1.x Guest 8 30 Mar 2013
GuestView latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Lost Password Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 0 21 Feb 2012
chiroptera View latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Forums ACP - FAQ Admin Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 1 27 Oct 2011
chiroptera View latest post
fixed  [FIX 2.1.0] Forums Attachment Image Resize Fixes & Patches 2.1.x chiroptera 0 26 Oct 2011
chiroptera View latest post
Important  [INFO] evo-mods service started News & Informationen chiroptera 2 24 Oct 2011
chiroptera View latest post
Recent Topics   Next 15 >>
Forum Author Replies Last Post
Important  Wünsch Dir was für die 2.1.1 EVO-CMS 2.x.x Guest 126 09 Jan 2015
GuestView latest post
Important  Website Awards Eure Webseiten chiroptera 42 01 Aug 2013
GuestView latest post
Achtung  EVO Maps does not work any longer Fehlermeldungen chiroptera 0 06 Mar 2012
chiroptera View latest post
Idea  Webhoster Testseite Webhosting Thorm 16 16 Nov 2011
Hepher View latest post
No icon  links ChitChat pd35 0 29 Apr 2016
pd35 View latest post
No icon  Apartments in Kochi as fortune ChitChat kunjlin12 0 26 Feb 2016
kunjlin12 View latest post
No icon  Ideal Web Design Company ChitChat kate12 0 26 Feb 2016
kate12 View latest post
No icon  Schwerer Fehler bei der Installation Fragen & Hilfe vor der Installation 2.1.x mglobig 4 25 Jul 2015
der-cyberwolf View latest post
No icon  [Module][Anfrage] An-Ausschalten der Linken Rechten Seite Fragen und Antworten / Questions and Answers blaubirne 0 19 Apr 2015
blaubirne View latest post
Important  USA: nuke-evolution --> evolution-xtreme // EVO-German EVO-CMS 2.x.x Guest 10 24 Nov 2014
der-cyberwolf View latest post
No icon  Gruppenbefugnisse Fehlermeldungen 2.1.0 Maiki 0 09 Dec 2013
Maiki View latest post
No icon  Wie ein Fels... ChitChat Anna 2 19 Nov 2013
GuestView latest post
No icon  Adminpasswort vergessen Support German Community Second 5 27 Sep 2013
Second View latest post
No icon  PHP Version 5.4.4-14+deb7u2 Fehlermeldungen 2.1.0 Maiki 10 26 Jul 2013
GuestView latest post
solved  Forum - Anzeige zuletzt bearbeitet Fehlermeldungen 2.1.0 Anna 18 12 May 2013
Anna View latest post
 

 
Rev 1884 Installer
 Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Eyecu
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 32
 
Offline
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: under work Rev 1884 Installer

Hey ReOrG,
On revision 1884 the install can not create the evo_userinfo table.  This is on a fresh install haven't tried an upgrade install yet.  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

I had a typewrite error in the Download for Beta Testers ... you Downloaded there Rev. 1844 not 1884.

Greetings
Reo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Eyecu
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 32
 
Offline
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Ya i figured that one out, and downloaded the proper revision. 1884.  Still gives me the error that it can't create the evo_userinfo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
EVO User
EVO User



Joined: 23-Jul-2008
Posts: 38
Location: Australia
Offline
EVO Version: Nuke Evo Xtreme 2.0.7 v2
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

I got 1884 and it installs all the tables fine for me  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Spiders
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 13-Mar-2006
Posts: 3877
Location: Aachen
Offline
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Eyecu wrote (View Post):
Ya i figured that one out, and downloaded the proper revision. 1884.  Still gives me the error that it can't create the evo_userinfo



I have the same mistakes Re. 1884 and Step 7 this error:

Please login to see this image.
Get registered or Log in


cheers
Spiders  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SLiCK_303
EVO User
EVO User



Joined: 03-Nov-2007
Posts: 50
Location: Monroe, LA. USA
Offline
EVO Version: 2.0.5 +
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

I have the same issue...  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dieter
Test Expert
Test Expert



Joined: 16-Jan-2006
Posts: 314
Location: Haselünne
Offline
EVO Version: 2.1.0 rev. 2028
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Die Tabellen (credits) werden mit z. B. evo_evo_credits_personal angelegt?

Quote:
I have the same mistakes Re. 1884 and Step 7 this error:


tritt bei mir auch auf! (all inkl) Rev. 1884  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Hi Dieter,

die Tabelle heisst evo_credits, damit sie sich von dem "alten" Credits Modul unterscheidet.
Wenn man das präfix evo_ dann noch nimmt, heisst sie natürlich evo_evo_credits.

@ALL
Did you all make fresh installations ?
Or are there upgrades ?  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Ok ... found it.
I changed this table by hand in db.php.
The sequenz of the primary key should be 1 not 0.

Sorry for that ... but that's why you (Beta-Tester) should test it.

Kind thanks ...  testing works.  lol

Greetings
Reo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 06 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

OK in our CVS there I have changed for Installer:

1. Language:  I took those codelines from Tec. But they fail on servers with OpenBaseDir. So I have changed them to full Directory path. This works too if OpenBaseDir is activated.

2. Upgrade recognition: There were 4 heavy bugs with wrong variables (local and global).

3. Administrator setup: Changed Sql-Statements. Instead of using "Insert ignore" I now use "Replace". This statement deletes a record if the primary key exists and then makes an insert - but this statement is only available for MySQL. No ANSI-SQL Standard. (So they wrote on their homepage. But they use the same sql-parser as Oracle does - so Oracle knows "Replace" too).

4. db.php -> changed those bug with the primary key for evo_userinfo.

The new Download for you Beta-Tester will be available - I think - tomorrow or latest Monday.

Greetings
Reo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dieter
Test Expert
Test Expert



Joined: 16-Jan-2006
Posts: 314
Location: Haselünne
Offline
EVO Version: 2.1.0 rev. 2028
Post Posted:
 10 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

@ Spiders @ Reo
Quote:
I have the same mistakes Re. 1884 and Step 7 this error:

Ich habe 1884 Rev. mal lokal installiert und da tritt der Fehler auch auf. Aber die tabelle ist enthalten und die Tabelle "evo_evo_userinfo_addons" fehlt! Manuell installieren und Step 7 wiederholen! Dannach war alles OK!

@ Reo,
Quote:
Hi Dieter,

die Tabelle heisst evo_credits, damit sie sich von dem "alten" Credits Modul unterscheidet.
Wenn man das präfix evo_ dann noch nimmt, heisst sie natürlich evo_evo_credits.

war nur etwas verwirrt, da evo_evo_... und evo_... - Tabellen in der DB enthalten waren - Danke!

@ Reo,
Quote:
@ALL
Did you all make fresh installations ?
Or are there upgrades ?


Sowohl als auch! Lokal auch!  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest
 





 
Offline
Post Posted:
 10 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Quote:

The new Download for you Beta-Tester will be available - I think - tomorrow or latest Monday.

Greetings
Reo


OK  - the thread was open in the english language, then i want to write in english.

All tables of credits in my database with one prefix (not twice). During the installation i got no error or mistake, all was fine, but the two tables of userinfo in my database came with a double prefix.

First question - in my database i can see the tables evo_installer_done and evo_installer_vars, is it for the upgrade installation or can i delete both tables?

Next, what did I notice - in the phpb-administration, i can not see the images bad.png and ok.png.  In the REV 1876, however, this problem was fixed. I have my both test-pages online, the mistake occurs with both themes (Chromo and Solaris) in the revision 1884. In the properties of this both images, i find this link:
Please login to see this link
Get registered or Log in


Kai

EDIT: The same in the foren-administration: There are no images for category/forum, i can see only text no images -> example: images/green_dot.png  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Dieter
Test Expert
Test Expert



Joined: 16-Jan-2006
Posts: 314
Location: Haselünne
Offline
EVO Version: 2.1.0 rev. 2028
Post Posted:
 11 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

@ Kai,

Quote:
OK  - the thread was open in the english language, then i want to write in english.


Kai - i know it, but my english ist very bad...  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 12 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Tables:  evo_installer_done and evo_installer_vars are temporary tables created only for installation.

Installer changed in Step8 to delete those tables after finishing installation.  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest
 





 
Offline
Post Posted:
 12 Sep 2008
Reply with quote
Post subject: No icon Re: Rev 1884 Installer

Hi REO,

today at 7pm i installed me the REV 1884. I chanced the line with the primary-key from 0 to 1 from the table evo_userinfo into the db.php-file.
During the installation i decided me, the admin is not a user. After a complete installation, the installer asked me, what would you like to do in your next step - i decided me: go to your admin account.
But that is not possible. After clearing cache (FF3) is it going. This 'little" error - i don't have it, if the admin and the first user the same.  Could you explain this for yourself?

My other problem with the images in phpbb-administration also dissolved with this new installation - sorry i installed an older 1884 version as possible. I had not read all entries here...

cheers Kai  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:  
Post new topic Reply to topic printer-friendly view
EVO CMS Forum Index -> Support German Community Time synchronized with the forum server time
 Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum