Search for at
Security Code:
Security Code 
Type Security Code:
EVO CMS Advanced Search
 
 
Recent Topics
Latest Site News << Previous 5  Next 5 >>
Forum Author Replies Last Post
No icon  Evo mods Fehler News & Informationen Roadrunner25 2 24 Apr 2009
Roadrunner25 View latest post
Important  Neues Teammitglied kiste0406 News & Informationen chiroptera 3 26 Mar 2009
GuestView latest post
Info  Umstellung der Europäischen Community auf 2.1.0RC2 erfolgt News & Informationen ReOrGaNiSaTiOn 30 26 Feb 2009
RTC4EVER View latest post
Idea  Mindmaps online erstellen News & Informationen Spiders 1 24 Feb 2009
RTC4EVER View latest post
Warning !  PHPBB.com is Hacked !!! News & Informationen Spiders 3 03 Feb 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
Recent Topics << Previous 15  Next 15 >>
Forum Author Replies Last Post
under work  Forenregeln & FAQ nicht editierbar Fehlermeldungen 2.1.0 RC Reptile2k 3 05 Sep 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
No icon  Problem Edit Profile Tab Fehlermeldungen 2.1.0 RC Exoid 4 03 Sep 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
No icon  Slow loading (page generation) Support German Community majsta 8 03 Sep 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
No icon  evo_mail funky? Fehlermeldungen 2.1.0 RC ohaufe 4 01 Sep 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
under work  Topic - Icons Fehlermeldungen 2.1.0 RC Dieter 4 01 Sep 2009
Dieter View latest post
solved  Beförderter Admin kommt nicht auf admin.php Fehlermeldungen 2.1.0 RC Entenmann 22 01 Sep 2009
bekaj View latest post
No icon  Wellcome RC4. Fehlermeldungen 2.1.0 RC GANYANCI 1 01 Sep 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
No icon  Nickname ist entweder leer oder ungültig Fehlermeldungen 2.1.0 RC O[s]m[a]n 3 31 Aug 2009
ReOrGaNiSaTiOn View latest post
No icon  Hide Hack Mods legolas 3 28 Aug 2009
legolas View latest post
under work  Themen-Icon auf der startseite nicht sichtbar Fehlermeldungen 2.1.0 RC drigon 12 27 Aug 2009
Reptile2k View latest post
Question  Install/ Update bei anderem Datenbank-Präfix Fragen und Antworten / Questions and Answers SymS 2 25 Aug 2009
Thorm View latest post
under work  Installation auf Strato - kein Admin-Login Fragen & Hilfe vor der Installation 2.1.x SymS 7 24 Aug 2009
SymS View latest post
Idea  Arcade Flash Games gesucht Allgemeines Melli 1 24 Aug 2009
chiroptera View latest post
under work  Kosmetikfehler in der install.php Fehlermeldungen 2.1.0 RC TODIMO 4 22 Aug 2009
RTC4EVER View latest post
Complicity  Rekord? 31,7 Grad im Wohnzimmer! ChitChat Spiders 5 20 Aug 2009
chiroptera View latest post
 

 
evo_mail funky?
 
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. printer-friendly view
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ohaufe
New
New



Joined: 18-Aug-2009
Posts: 2
 
Offline
Post Posted:
 19 Aug 2009
Reply with quote
Post subject: No icon evo_mail funky?

Irgendwas scheint mit der mailer funktion nicht zu stimmen.
Den Fehler hatten schon mehrere hier...

Mein Server verwendet postfix als mailer. in der php.ini steht der default  sendmail_path =

Auch ein Auskommentieren der //define sendmail... in der functions_eve.php bewirkt nichts. Hat jemand einen Tipp ? Meine php Kenntnisse sind nicht so toll, vielleicht hat ja schon jemand ein paar tipps ehe ich mir ein paar nächte um die ohren haue.  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
RTC4EVER
Coding Expert
Coding Expert



Joined: 04-Feb-2009
Posts: 923
Location: Zürich
Offline
EVO Version: 2.1.0 Final
Post Posted:
 19 Aug 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: evo_mail funky?

Well... there are many changes made.

The version 2.1.0 RC4 will be released this week.. 2 or 3 days, maybe less.

Test it with this version and post again please... thanks  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
ohaufe
New
New



Joined: 18-Aug-2009
Posts: 2
 
Offline
Post Posted:
 01 Sep 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: evo_mail funky?

Ok . Lets switch to english - i updated RC3 to RC4 - now i got a few more problems..

First at all, when i turn off collapsed menues i only the first few menue items are visible... rest ist gone. If i turn collapse on that there is an issue with the older browsers - i am stuck to IE 6.0 because for company reasons our computers are still at w2k (server and workstation) but even on XP with IE7 the issue is still there..

Ok back to my fist issue - MAIL
the swift_mailer refused to work the my webservice provider (mailer daemon ist NOT "sendmail".. it is "postfix") if i change the code in functions_evo.php to the mail functions provided by php (quick hack) mails are going out - but this is bypassing swiftmailer a 100%

Any solution..... ???????????

Also i could not find any section for selecting update in teh installer. I decided to keep my tables so my news are still there but all custom blocks are gone for good sad  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 01 Sep 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: evo_mail funky?

Öhm ... for those NOT reading our wiki:

If you wants to make an update, you have to backup your original config.php and after copying all files from our distribution onto your server, you have to restore your original config.php.
Then the installer takes your original config.php and check, if there are tables inside the installation. If yes -> it's an update.

Sorry for not publishing this in english !!

Greetings
Reo

Maybe ... your postfix mailer should know smtp, or not ?
You have to activate SMTP in ACP (phpBB-Forumadministration). Fill in there your account informations.
Should work.

Greetings
Reo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ReOrGaNiSaTiOn
EVO World Team
EVO World Team



Joined: 03-Jan-2006
Posts: 11742
Location: Als Schwabe in Sachsen-Anhalt
Offline
EVO Version: - Developer Edition -
Post Posted:
 01 Sep 2009
Reply with quote
Post subject: No icon Re: evo_mail funky?

Manno .. bin ich eigentlich bescheuert ??? Einem deutschen Benutzer in englisch zu antworten ????

In der Ablaufsteuerung des Modul -Blocks war noch ein Fehler. Er berücksichtigte die Einstellungen für den Block (Collapse Ja/Nein) nicht.

Solltest Du noch Schwierigkeiten haben, dann musst Du noch in der Nuke-Evo-Administration -> Einstellungen -> Dynamische Blöcke auf "Titel" stellen. Damit sollte es eigentlich auch mit dem IE6 funktionieren.

Grüsse
Reo  


 
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. printer-friendly view
EVO CMS Forum Index -> Fehlermeldungen 2.1.0 RC Time synchronized with the forum server time
 
Page 1 of 1


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum